بسم الله الرحمن الرحیم

پژوهش بایستی هم برای رسیدن به اوج قلّه‌ی علم و ایجاد مرجعیّت علمی و هم باید برای حلّ مسائل جاری کشور باشد. مقام معظم رهبری

به گزارش اداره اطلاع رسانی معاونت پژوهش حوزه های علمیه؛ حجت الاسلام علی اکبر حاجی محمدی، با اشاره به جایگاه پژوهش در حوزه های علمیه، گفت:  پژوهش از ضرورت های زندگی بشری است و بی تردید تمام پیشرفت های معنوی، علمی و مادی انسان ها برگرفته از تفکّر، تعمّق، تحقیق و پژوهش می باشد که  باید طلاب مدارس علمیه این امر مهم را مورد توجه قرار دهند.

استاد حوزه علمیه قزوین بر فرهنگ سازی امر پژوهش در جامعه به خصوص حوزه های علمیه  تاکید کرد و افزود: پژوهش از لوازم ضروری پیشرفت علمی، فرهنگی و اعتقادی به شمار رفته و به همین جهت دو نهاد متولی امر پژوهش در کشور، یعنی حوزه و دانشگاه وظیفه سنگینی در این مقوله بر عهده داشته و اساتید مدارس علمیه نیز باید موضوع پژوهش را جدی بگیرند.

این محقق حوزوی با بیان این که پژوهش ها باید هدفمند و جهت دارباشد، تا به نتیجه مثبتی رسیده و مفید واقع گردد، ابراز داشت: از صدر اسلام تاکنون بزرگان به امر پژوهش و نوشتن مطالب علمی تاکید کرده و نمونه آن تربیت پژوهشگران بزرگ در عالم اسلام می باشد.

حجت الاسلام حاجی محمدی، الگو گرفتن طلاب علامه طباطبایی ها و شهید مطهری ها را مورد تاکید قرار داد و بیان داشت: امروز طلاب باید با الگو گرفتن از بزرگان، درامر پژوهش و تحقیق کوشا باشند تا بتوانند آثار ماندگاری را برای آیندگان به یادگار بگذارند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *