بسم الله الرحمن الرحیم

پژوهش بایستی هم برای رسیدن به اوج قلّه‌ی علم و ایجاد مرجعیّت علمی و هم باید برای حلّ مسائل جاری کشور باشد. مقام معظم رهبری

  • خانه
  • |
  • اخبار معاونت
  • |
  • همه تلاش حوزه در راستای حمایت از پژوهش‌ها، برای پاسخگویی به نیاز های نظام اسلامی و جامعه است

معاون پژوهش حوزه های علمیه افزود: در معاونت پژوهش، دبیرخانه اعطای مجوز وجود دارد که به امر اعطای مجوز به مراکز پژوهشی  و رتبه های بالاتر پژوهشگاه و… می پردازد، کار مرکز راهبری علاوه بر پژوهش، امور فرهنگی نیز است که در این دبیرخانه  مجوز مراکز فرهنگی نیز کمیسیون مستقل داشته و در دست اقدام است.

وی با بیان این که برای اعطای مجوز نشر نشریات بنام حوزه علمیه ، نیاز به مجوز از شورای نشر است،گفت: در عرصه فقه معاصر، ظرفیت های خوبی در حوزه ایجاد شده که  با هماهنگی با آن ، ظرفیت حمایت از مصداق های مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی  وجود دارد و همچنین برای چاپ کتب منتشره  در این مرکز، حمایت های لازم وجود دارد  و با ارسال آن به معاونت، بتوانیم از کتب مرکز راهبری حمایت کرده و به چاپ برسانیم.

عضو شورای معاونین حوزه های علمیه گفت: در دبیرخانه حمایت از پژوهش ها،  سعی بر این است که از کتب حمایت و تامین اعتبار شود، آنچه برای دبیرخانه حمایت مهم است، پرداختن به پژوهش های مورد نیاز نظام، اسلامی، جامعه و حوزه  است  در دبیرخانه حمایت ۲۴ گروه برای پاسخگویی به  نیازهای پژوهشی نظام فعال بوده و با سرعت لازم نیز جوابگو هستند ان شاءالله.

تنها الگوی موفق، الگوی اقتصاد مقاومتی است

در این دیدار به گزارش خبرگزاری حوزه : حجت الاسلام والمسلمین احمد یوسفی ضمن تشریح تاسیس مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی حوزه های علمیه گفت: تنها الگوی موفق، الگوی اقتصاد مقاومتی است و برخی اقتصاد دانان که این الگو را دیدند و مولفه های آن را دقت کردند گفتند، راه برون رفت از مشکلات این اقتصاد؛ اقتصاد مقاومتی است.

وی گفت: ماموریت اول مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی محتوا و نظریه است و ماموریت دوم آموزش و گفتمان سازی است که در ماموریت مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی  بحث راهبری عملیاتی را داریم، در این ماموریت ها  ۴ مخاطب از جمله حوزه؛ مجلس؛ مردم و حاکمیت را داریم.

رئیس مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی افزود: در جبهه مردمی اقتصاد مقاومتی نیز ۴ نشست برگزار کردیم که نقشه راه در آن تصویب شد و مرکز مدیریت حوزه های علمیه و سازمان بسیج مستضعفین و شورای سیاستگذاری ائمه جمعه نیز پشتیبان آن قرار گرفتند.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بیان داشت: ۱۵حلقه علمی راه اندازی شده است  که ۳تا ۵ نفر هستند که کار نوینی در نظام اسلامی است.

در ادامه این برنامه، معاون آموزشی  و ترویجی مرکز اقتصاد مقاومتی گفت: با تفاهم با وزارت آموزش و پرورش، آموزش ضمن خدمت برای ۶۰۰.۰۰۰نفر از کارکنان آن با موضوع کتاب حمایت از کالای ایرانی برگزار شده است.

وی افزود: فیلم مستند تکیه گاه با موضوع نقش علما در اقتصاد تا سال۱۳۲۰ با همکاری مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی حوزه های علمیه و سازمان صدا و سیما با حضور آیت الله اراکی اکران و در شبکه یک نیز پخش شد و قسمت دوم آن از سال ۱۳۲۰ تا سال ۱۳۵۷ نیز شروع شده است که کارهای پژوهشی آن در دست اقدام است.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *