بسم الله الرحمن الرحیم

امروز اسلام به یکایک سربازان خود در عرصۀ جهاد تبیین علمی نیاز دارد/ مهارت‌های پژوهشی و شیوه‌های تحقیقات دینی را به طلاب جوان بیاموزیم. مدیر حوزه‌های علمیه

به گزارش اداره اطلاع رسانی معاونت پژوهش حوزه به نقل از خبرگزاری حوزه، داود مهرابی رزوه، مدیر سایت کتابخانه امام هادی(ع) با اعلام این خبر گفت: این سایت با آدرس  hadilib.irجهت معرفی منابع و ریزموضوع برای نوشتن کتاب، پایان نامه، مقاله و… ایجاد شده است و با در اختیار گذاشتن ریزموضوع ها و شناسنامه بیش از 42 هزار کتاب، با رویکرد اسلامی، به کاربران امکان می دهد که در صورت نیاز، با عضویت رایگان در این سایت، از این کتابخانه و کتابهای بارگذاری شده در آن، استفاده کنند.

وی با ویژه و بسیار کاربردی خواندن این سایت خاطرنشان کرد: این سایت اولین سایت اینترنتی است که چنین امکانی را برای نویسندگان و پژوهشگران فراهم کرده است تا به سهولت بتوانند به مطالب و منابع مورد نیاز خود دست یابند.

مدیر سایت فرهیختگان همچنین درباره این سایت گفت: ما ضمن بازبینی سایت فرهیختگان و رفع نواقص، مصمم شدیم تا با اضافه کردن بخش حدیث های مرتبط با عالم و علم، تغییرات جدیدی را در آن ایجاد کنیم.

مهرابی رزوه اضافه کرد: از دیگر اقدامات صورت گرفته در سایت فرهیختگان با آدرسnbo.ir اضافه شدن بخش کتاب شناسی و فهرست منابع به آن است که تا به حال حدود هزار جلد کتاب درباره علم رجال در آن بارگذاری شده و در آینده نزدیک، قابل دسترسی خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: بارگذاری زندگینامه حداقل 200 تن از علما مانند سلیمان اعمش، ابوهاشم جعفری، از اصحاب امام صادق(ع)، شیخ محمدرضا طبسی، شیخ محمدعلی انصاری و سیدمحمدعلی روضاتی از دیگر اقدامات صورت گرفته در گروه فرهیختگان است.

مهرابی رزوه در پایان افزود: یکی دیگر از اقدامات مهم این گروه، گردآوری حکایات علما و آماده سازی فهرست منابع است که بیش از دو هزار حکایت درباره علمای اسلام، همچون شیخ مرتضی انصاری، شیخ مفید، سید رضی، سید بن طاووس، آیت الله خویی، آیت الله نهاوندی، آیت الله بهجت و… را در بردارد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *