به گزارش اداره اطلاع رسانی معاونت پژوهش حوزه های علمیه به نقل از خبرگزاری رسا، حسین زحمتکش، دبیر علمی نخستین جشنواره علامه شعرانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، از تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه این جشنواره خبر داد و گفت: بنا بر مصوبه شورای عالی جشنواره علامه شعرانی، دبیرخانه جشنواره موظف شد، مهلت ارسال آثار را تا تاریخ 30 مهر 1393 افزایش دهد.
وی افزود: طبق مصوبه اولیه شورای جشنواره، مهلت ارسال آثار برای علاقه مندان محترم 22 بهمن ماه 1392 مقرر شد اما با توجه به برگزاری نخستین دوره این جشنواره و نا آشنا بودن آن در سطح حوزه علمیه و درخواست مکرر مدارس علمیه، اساتید و طلاب محترم مبنی بر تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره علامه شعرانی، این موضوع در شورای عالی جشنواره مطرح و در پایان با درخواست مطرح شده موافقت شد.
دبیر علمی نخستین جشنواره علامه شعرانی اظهار داشت: طلاب و فضلا میتوانند پس از ثبتنام در تارنمای معاونت پژوهش، مقالات پژوهشی خود را در موضوعات علوم قرآنی، علوم حدیث، کلام اسلامی و مطالعات تطبیقی، اخلاق و تربیت اسلامی و مطالعات تطبیقی، فلسفه و منطق و مطالعات تطبیقی، اصول فقه و دانشهای زبانی و تفسیری، تاریخ اسلام و تشیع، تاریخ معاصر (مرتبط با حوزه و روحانیت)، مطالعات تاریخی مرتبط با علوم حوزوی (تاریخ فقه، اصول، کلام، فلسفه، عرفان و…)، ادبیات، عرفان اسلامی و مطالعات تطبیقی، فرق و مذاهب اسلامی (فقهی و کلامی)، مطالعات تطبیقی ادیان، شاخههای مختلف دینپژوهی، فرهنگ و سبک زندگی اسلامی، تبلیغات، رسانه و ارتباطات دینی، اندیشه سیاسی در اسلام، اقتصاد اسلامی، منبعشناسی مطالعات دین و روششناسی تدریس علوم دینی به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند.
زحمتکش درباره شرایط نویسندگان و آثارشان، با بیان اینکه شرایط بدون هیچگونه تغییری بر طبق اعلام قبلی است، گفت: صرفاً مقالات پژوهشی مبتنی بر ساختارهای علمی و مقالات ترجمه چنانچه همراه با تحلیل و نقد باشد، پذیرفته میشود همچنین در آثار ترجمه، ارسال متن اصلی اثر الزامی است.
وی افزود: حجم مقالات کمتر از 3000 کلمه و بیشتر از 10000 کلمه نباشد، طلابی که دارای اثر تألیفی کتاب یا پایاننامه هستند، میتوانند پس از استخراج مقاله از کتاب یا پایاننامه، مقالات خود را برای جشنواره ارسال نمایند.
دبیر علمی نخستین جشنواره علامه شعرانی گفت: حداقل سن شرکتکنندگان 31 سال (متولدین سال1361 به قبل) به استثنای برگزیدگان ادوار پیشین جشنواره علامه حلی(ره) استان تهران است.
زحمتکش سامانه www.pajoohesh.howzehtehran.com را بهعنوان سامانه ثبتنام اینترنتی جشنواره علامه حلی مطرح کرد و ابراز داشت: فایل الکترونیکی اثر (word)به همراه پرینت اثر و فرم ثبتنام اینترنتی، به صندوق پستی 145-17385 ارسال شود.
دبیر علمی نخستین جشنواره علامه شعرانی یادآور شد:نشانی دبیرخانه دائمی تهران، خ پیروزی، خ دوم نیروی هوایی، فرعی31/2، پلاک 25 و تلفن تماس 77488900 / داخلی 405 است.
زحمتکش با بیان اینکه جشنواره علامه شعرانی بههمت معاونت پژوهش حوزه علمیه استان تهران و به منظور شناسایی، جذب و تکریم فرهیختگان، اساتید و طلاب پژوهشگر بالای 31 سالحوزه علمیه استان تهران تأسیس شده است، شناسایی پژوهشگران حوزوی، حمایت از پژوهشگران و فعالیتهای پژوهشی، ایجاد بستری مناسب جهت رشد کمی و کیفی آثار پژوهشی، افزایش سطح مشارکت و رقابت در عرصههای پژوهشی و جهتدهی فعالیتهای پژوهشی طلاب به سمت نیازها در حوزههای مختلف علوم دینی را از اهداف تأسیس این جشنواره مطرح کرد.