بسم الله الرحمن الرحیم

پژوهش بایستی هم برای رسیدن به اوج قلّه‌ی علم و ایجاد مرجعیّت علمی و هم باید برای حلّ مسائل جاری کشور باشد. مقام معظم رهبری

به گزارش اداره اطلاع رسانی معاونت پژوهش حوزه های علمیه، حجت‌الاسلام والمسلمین «جواد اسماعيل‌نيا» دبیر جشنواره علامه حلی، با بيان اینکه در دوره‏‌های گذشته، جشنواره علامه حلی(ره) در نه استان اصفهان، خراسان، تهران، کرمان، همدان، قم، فارس، آذربایجان شرقی و یزد به صورت استانی برگزار می‌شد، افزود: با توجه به پیشنهاد مشترک حوزه‌های علمیه خواهران و برادران استان‌های مازندران، سمنان، بوشهر، قزوین و خوزستان و موافقت دبیرخانه مرکزی و شورای سیاستگذاری جشنواره، جشنواره علامه حلی(ره) در این پنج استان نیز به صورت استانی برگزار می‌شود و به این ترتیب، تعداد دبیرخانه‌های استانی جشنواره علامه حلی(ره) به 14 دبیرخانه افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه سیاست دبیرخانه مرکزی، برگزاری جشنواره در کل کشور بصورت استانی است، افزود: بر اساس آیین‌نامه اجرایی برگزاری جشنواره‌های استانی، استان‌هایی که حائز شرایط برگزاری جشنواره بصورت مستقل هستند می‌توانند پیشنهاد خود را جهت برگزاری جشنواره استانی به دبیرخانه مرکزی جشنواره ارسال نمایند.
دبير جشنواره علامه حلی(ره)، داشتن حداقل یکصد اثر در آخرین دوره جشنواره، داشتن توان علمی و اجرایی لازم برای برگزاری جشنواره استانی و ارزیابی آثار و همچنین، انعقاد تفاهم‏نامه همکاری بین معاونت‌‏های پژوهش حوزه‏‌های علمیه خواهران و برادران استان را از جمله شرایط برگزاری جشنواره‌های استانی برشمرد.
وی در توصیف چگونگی برگزاری جشنواره‌های استانی گفت: با تشکیل دبیرخانه جشنواره در یک استان، در مرحله اول، آثار طلاب خواهر و برادر شاغل به تحصیل در آن استان، در دبیرخانه استانی جشنواره بررسی و ارزشیابی شده و آثار برتر جشنواره در آن استان طی مراسمی در مرکز همان استان تقدیر می‌شوند.
حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعيل‌نيا ادامه داد: در مرحله بعد، آثار برتر استان جهت رقابت با آثار برتر سایر استان‌ها به دبیرخانه مرکزی جشنواره ارسال می‌شود و به این ترتیب، آثار برتر یک استان، شانس برگزیده شدن در جشنواره سراسری علامه حلی(ره) را نیز خواهند داشت.
وی افزود: مقدمات برگزاری نخستين جشنواره استانی علامه حلی در این پنج استان فراهم شده است و اميدواريم با تشكيل دبيرخانه استانی، شاهد برگزاری اولين جشنواره استانی علامه حلی با مشاركت هرچه بيشتر حوزه‌های علميه خواهران و برادران این استان‌ها باشيم.
دبير جشنواره علامه حلی(ره) با اشاره به اينكه فراخوان هشتمين جشنواره سراسری علامه حلی پيش از اين اعلام شده است، اظهار داشت: مهلت شركت در اين فراخوان 15 دی‌ماه است و کلیه طلاب دارای سن كمتر از 31 سال می‌توانند در فراخوان اين جشنواره شركت كنند.
وی از طلاب جوان خواست تا از فرصت تعطيلات تابستان به منظور آماده‌سازی تحقيقات خود و ارائه به دبيرخانه‌های جشنواره علامه حلی(ره) استفاده كنند.
به گزارش روابط عمومی جشنواره علامه حلی(ره)، طلاب استان‌های اصفهان، خراسان بزرگ، تهران، کرمان، همدان، قم، فارس، آذربایجان شرقی و یزد می‌بایست پس از ثبت‌نام در سامانه اینترنتی جشنواره، پرینت فرم ثبت‌نام را به همراه اصل اثر خود به دبیرخانه استان مربوط ارسال نمایند و طلاب سایر استان‌ها نیز، آثار خود را به دبیرخانه مرکزی جشنواره ارسال خواهند نمود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *