بسم الله الرحمن الرحیم

پژوهش بایستی هم برای رسیدن به اوج قلّه‌ی علم و ایجاد مرجعیّت علمی و هم باید برای حلّ مسائل جاری کشور باشد. مقام معظم رهبری

به گزارش اداره اطلاع رسانی معاونت پژوهش حوزه های علمیه به نقل از خبرگزاری شبستان، فراخوان مقاله پنجمین کنگره علمی دین پژوهان کشور با عنوان “دین‌پژوهی در ایران معاصر؛ فرصت‌ها و چالش‌ها” از سوی شورای علمی این دبیرخانه اعلام شد.
بر اساس این گزارش، شورای دین‌پژوهان کشور به منظور تعمیق، توسعه و ترویج پژوهش‌های دینی و به روزرسانی اطلاعات و روش‌های دین‌پژوهی، پنجمین کنگره علمی دین‌پژوهان کشور را برگزار می کند.
پژوهشگران علوم اسلامی می‌توانند دیدگاه‌ها و دست‌آوردهای علمی خویش را در قالب مقاله تخصصی و در محورهای هفت‌گانه تعریف پژوهش دینی، و شاخصه‌های مهم آن در دوران معاصر (بیان تفاوت‌های پژوهش با تألیف، تصحیح و تصنیف)، سنجش پژوهش‌های دینی از نظر کمی در قبل و بعد از انقلاب اسلامی، شیوه‌های دین‌پژوهی در دنیای جدید، تحلیل نمونه‌های عالی از پژوهش‌های مستشرقان درباره اسلام و تشیع، مقایسه شیوه‌های دین‌پژوهی در قبل و بعد از انقلاب اسلامی، دین‌پژوهی در سه دهه اخیر، تحلیل روش‌ها و رویکردها و نظریات مهم دین‌پژوهان ایرانی پس از انقلاب اسلامی به دبیرخانه کنگره ارسال، تا پس از ارزیابی و انتخاب، نسبت به انتشار و ارائه آن در کنگره اقدام شود.
بنا بر اعلام روابط عمومی و امور بین‌الملل دبیرخانه دین‌پژوهان کشور، از آنجا که پژوهش دین کاوشی تحقیقاتی است که دارای ویژگی‌های نوآوری علمی، روشمند بودن، پاسخگو بودن به شبهات و سئوالات نظری، حل مسایل علمی، نقادی داده‌ها، ایده‌پردازی و مدل‌سازی است لذا مقالات ارائه شده بایستی از ویژگی‌های تعریف مذکور برخوردار باشند؛ همچنین مقالات باید در قالب متن کامل، خلاصه متن، فایل و پرینت متن از طریق پست و یا حضوری به دبیرخانه تحویل شوند.
شایان ذکر است، علاقه مندان تا پیان مهرماه سالجاری فرصت دارند تا مقالات خود را به دبیرخانه همایش به نشانی قم، میدان رسالت، خیابان سمیه، پلاک 27 ارسال کنند؛ همچنین شماره تلفن های 02537834536 – 02537835397 –و نشانی اینترنتی www.dinpajoohan.com برای کسب اطلاعات بیشتر در دسترس کاربران است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *