به گزارش اداره اطلاع رسانی معاونت پژوهش حوزه به نقل از خبرگزاری ایکنا؛ با توجه به اینکه اهتمام مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، پژوهش بر روی آموزههای قرآنی در باب سلامت است، مدتیست مجلات سبک زندگی اسلامی با محوریت سلامت و همچنین مجله قرآن و طب در حال چاپ و عرضه است.
نشریه قرآن و طب به سه زبان فارسی، انگلیسی و عربی به چاپ میرسد و دارای رتبه علمی ـ پژوهشی از کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور است و به عنوان یک مجله بینالمللی با توزیع 15 درصد در کشورهای اروپایی، 10 درصد ایالات متحده آمریکا و کانادا و 75 درصد در کشورهای آسیای میانه و خاورمیانه منتشر میشود.
این نشریه در تلاش است تا تحقیقات و پژوهشهای دانشجویان و اساتید دانشگاههای علوم پزشکی به سمت مقولههای قرآنپژوهی و طب و سبک زندگی اسلامی با محوریت سلامت سوق پیدا کند تا کنگرههای قرآنپژوهی و طب به شکل مناسبتری برگزار شود.
بدین منظور در شماره ششم این نشریه مقالههای مروری همچون: تغذیه در فصول مختلف سال از دیدگاه اطبا اسلامی، اهمیت آسمان در حیات و سلامت انسان از منظر قرآن و بررسی فواید درمانی میوههای قرآنی و تاثیر آن در ارتقای سلامتی به چاپ رسیده است.
بررسی ارتباط میان سحرخیزی و افسردگی در دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، تاثیر پیشگیرانه عسل بر سرماخوردگی و تعیین فعالیت آنتی اکسیدانی پنج نوع میوه ذکر شده در قرآن مجید و احادیث نیز از مقالات پژوهشی است که در این شماره نشریه علمی و پژوهشی قرآن و طب به چاپ رسیده است.