حجت الاسلام والمسلمین هاجری گفت: حدود ۲۲ انجمن در حوزه های علوم قدیم و جدید در انجمنهای علمی حوزه فعال هستند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین عبدالرسول هاجری در دهمین اجلاسیه معاونان پژوهشی استان ها و مناطق ویژه حوزه های علمیه که در سالن آیت الله حائری مرکز مدیریت حوزه های علمیه در قم در حال برگزاری است گفت: طلاب در استان ها و شهرستان ها برای مدیریت زندگی خود و زندگی طلبگی به شدت نیازمند آشنایی عمومی با کلیات رشته ها و دانش های دیگر و مهارت های زندگی و تبلیغی هستند.
مسئول دبیرخانه انجمن های علمی حوزه افزود: از جمله می توان به مباحثی چون سبک زندگی، مدیریت زمان و زندگی، تبلیغ تراز و روز آمد، پژوهش تراز و روزآمد اشاره کرد. انجمن های علمی حوزه آمادگی دارد که دوره های تخصصی دانش افزایی علوم انسانی اسلامی را در این عرصه ها برگزار کند.
وی افزود: از دیگر خدماتی که انجمن های علمی می توانند انجام بدهند، برگزاری دوره کارگاه تخصصی مهارت افزایی چون دوره مهارت افزایی زندگی و کاری است. راه اندازی شوراهای تخصصی و علمی از دیگر خدماتی است که انجمن های علمی حوزه می تواند این شورا را در استان های مختلف راه اندازی کند. هنوز در سیزده استان شعبه و شورا را نداریم.
مسئول دبیرخانه انجمن های علمی حوزه یادآورشد: برخی از استان ها پس از پیگیری ها، اعلام کردند در یک سری بخش ها نمیتوانیم چنین فعالیتی داشته باشیم. برخی از استان ها نیز اعلام آمادگی کردند که با دارا بودن اساتید تخصصی می توانند شوراهای تخصصی ایجادکنند.
وی گفت: اگر موضوعات تخصصی در استان ها مشخص شود، اساتید ما به استان ها در قالب نشست و پژوهش و کرسی و دوره اعزام می شوند. اساتید غالبا از پژوهشگران خوب کشور هستند و حداقل می توانند عصاره تجارت پژوهشی خود را به طلاب و پژوهشگران جوان در قالب یک جلسه پژوهشی در هفته پژوهش در استان ها ارایه دهند.
حجت الاسلام والمسلمین هاجری گفت: حدود ۲۲ انجمن در حوزه های علوم قدیم و جدید از جمله جامعه شناسی و روانشناسی و.. تشکیل شده اند. اعضای انجمن شامل دانش آموختگان حوزه و دانشگاه ها در حوزه علوم انسانی اسلامی است . اخیرا انجمن های فضای مجازی، زن و خانواده، امامت و.. راه اندازی شده است و انجمن تمدن پژوهی نیز در مرحله تصویب است.