حجتالاسلام والمسلمين سيدعلي عماد، معاون پژوهش حوزههاي علميه كشور و دبير همايش سلامت معنوي در گفتوگو با خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاع رساني حج به كربلاي معلي اظهار داشت: زيارت شونده بايد در جان زيارتكننده شاهد و ناظر و حاكم باشد و اين، حقيقت زيارت است.
وي با بيان اين كه زيارت اباعبدالله عليهالسلام، سلامتي در جان ما به جا ميگذارد كه هيچ چيزي به اندازه آن اثربخش نيست، ادامه داد: ميگويند زيارت يعني «حضور المزور في قلب زائر» و اگر حقيقت زيارت، اين باشد، يعني امام حسين عليهالسلام در دل و جان انديشه و بينش و كنش ما حضور معنوي دارد. اگر انسان هر بيمارياي اعم از جسمي و روحي داشته باشد، هيچ دارو و درماني مانند زيارت بر آن كارساز نيست.
دبير همايش سلامت معنوي اظهار داشت: سازمان بهداشت جهاني براي كشورهاي غيراسلامي، بهداشت سهجانبهاي در نظر گرفته است كه بر اساس آن، كشورها با سه مؤلفه بهداشت روحي، بهداشت جسمي و بهداشت معنوي و سلامت اجتماعي سنجيده ميشوند. اما كشورهاي جهان اسلام پيشنهاد كردند كه «سلامت معنوي» به عنوان بُعد چهارم از سوي سازمان بهداشت جهاني پذيرفته شود كه خوشبختانه اين اتفاق افتاد.
حجتالاسلام عماد آن گاه به اهميت حضور متوليان حوزه سلامت معنوي در عتبات عاليات و زيارت ائمه طاهرين سلامالله عليها اشاره كرد و گفت: اميدوارم براي اين كه شاهد باشيم بخش عمدهاي از مشكلات بشر با زيارت حل ميشود، تعدادي از اعضاي فرهنگستان علوم پزشكي و نظام روانپزشكي ايران و تعداد قابل توجهي از پزشكان كشورمان، اربعين امسال به كربلا بيايند تا ببينند چگونه دردمندترين آدمها به لحاظ آسيبهاي اجتماعي، سختترين شرايط كشورشان را عاشقانه در اوج آرامش تحمل ميكنند. اين پديده مثبت، ناشي از زيارت است.
15 مرداد 1394
مردم عراق،سختترين شرايط كشورشان را با آثار زيارت تحمل ميكنند
- خانه
- |
- اخبار معاونت
- |
- مردم عراق،سختترين شرايط كشورشان را با آثار زيارت تحمل ميكنند
- آخرین اخبار