بسم الله الرحمن الرحیم

پژوهش بایستی هم برای رسیدن به اوج قلّه‌ی علم و ایجاد مرجعیّت علمی و هم باید برای حلّ مسائل جاری کشور باشد. مقام معظم رهبری

به گزارش معاونت پژوهش حوزه های علمیه، جت‌الاسلام والمسلمین علی مولایی گفت: در این دانشنامه ۵ هزار و ۳۰۰ دیوان، ۶ هزار و ۵۳۰ مجموعه شعر و نیز ۳۱۲ تذکره و زندگی نامه شعرا مورد بررسی قرار گرفته و در مجموع ۱۲ هزار شعر از هزار و ۹۵۷ شاعر آورده شده است.

وی افزود: نوع تحقیق این مجموعه کتابخانه ای است و از منابع معتبر مجموعه هایی چون کتاب خانه آستان قدس رضوی، کتابخانه ملی، کتابخانه مجلس شورای اسلامی و کتابخانه مرحوم آیت الله العظمی مرعشی نجفی(ره) بهره گیری شده است.

مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل حوزه های علمیه خواهران ادامه داد: در این دانشنامه ۲۵ نوع نمایه مانند نمایه آیات، احادیث، اوصاف حضرت مهدی(عج) در ستایش‌های شاعران، ادیان و فرق، اسماء الحسنی، اشخاص، اصطلاحات فلسفی، دینی و عرفانی و همچنین نمایه موضوعی، کشف‌الابیات و کشف القوافی وجود دارد.

وی با بیان اینکه این دانشنامه روز پنج شنبه 21 اردیبهشت در همایش بین المللی دکترین مهدویت در قم با حضور حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی رونمایی شد، افزود: این اثر در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران برای نمایش عرضه شده است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *