بسم الله الرحمن الرحیم

پژوهش بایستی هم برای رسیدن به اوج قلّه‌ی علم و ایجاد مرجعیّت علمی و هم باید برای حلّ مسائل جاری کشور باشد. مقام معظم رهبری

به گزارش اداره اطلاع رسانی معاونت پژوهش حوزه؛ رئیس و اعضای مرکز نخبگان و استعدادهای برتر حوزه های علمیه، با حجت الاسلام و المسلمین رئیسی تولیت آستان قدس رضوی دیدار کردند.

در این دیدار که 19 مردادماه در تالار ولایت حرم مطهر رضوی انجام شد، حجت الاسلام والمسلمین سید علی عماد، معاون پژوهش حوزه‌های علمیه، حجت الاسلام عباس فرازی نیا، مدیر ارتباطات حوزوی و امور فرهنگی آستان قدس رضوی و 500 نفر از نخبگان و استعدادهای برتر حوزه‌‌های علمیه حضور داشتند.

در ابتدای این دیدار حجت الاسلام والمسلمین سید علی عماد، معاون پژوهش حوزه‌های علمیه به ارائه گزارشی از فعالیتهای مرکز امور نخبگان حوزه علمیه پرداخت و گفت: کرامت به معنای بزرگی، بزرگواری، بخشش و بخشش بدون سوال است، اگر کرامت میخواهیم باید آن را در خانه کریمان جست وجو کنیم.

وی با اشاره به دو نوع کرامت ذاتی و اکتسابی گفت: کریم از صفات خداست و همه از کرامت ذاتی بهره مند هستند چنان که در  آیه 70 سوره اسراء «وَلَقَدْ كَرَّمْنَا بَنِي آدَمَ وَحَمَلْنَاهُمْ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ وَرَزَقْنَاهُمْ مِنَ الطَّيِّبَاتِ وَفَضَّلْنَاهُمْ عَلَى كَثِيرٍ مِمَّنْ خَلَقْنَا تَفْضِيلًا» آمده است.

حجت الاسلام والمسلمین عماد خاطرنشان کرد: منظور از کرامت اکتسابی عقل و خرد ورزی است که انسان را از سایر موجودات عالم متمایز می کند و انسان را بالاتر از ملائک می برد.

وی با اشاره آیه 13 سوره حجرات تقوا را شاخص کرامت مطرح کرد و افزود: قرآن کریم و رسول کریم، انسان را به کرامت می رسانند البته انسان در کنار این دو نیازمند تلاش، کار، مجاهدت و خودسازی است تا غیر از خودسازی، جامعه ساز قرآنی هم باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *