بسم الله الرحمن الرحیم

امروز اسلام به یکایک سربازان خود در عرصۀ جهاد تبیین علمی نیاز دارد/ مهارت‌های پژوهشی و شیوه‌های تحقیقات دینی را به طلاب جوان بیاموزیم. مدیر حوزه‌های علمیه

به گزارش اداره اطلاع رسانی معاونت پژوهش حوزه به نقل از خبرگزاری رسا، سید جواد جعفری مدیرعامل بنیاد امام رضا(ع) در گفت‌و‌گوی اخبار قرآنی شبکه قرآن و معارف سیما با اشاره به جشنواره دوازدهم امام رضا(ع) اظهار داشت: در شورای مشورتی جشنواره دوازدهم با آسیب‌‌شناسی جشنواره‌های قبلی، عناوین و موضوعات جدید را انتخاب و در 19 آذر ماه سالروز ولادت امام موسی کاظم(ع) فراخوان داده شد.

جعفری با اشاره به همکاری داخل و خارج کشور برای فراخوان جشنواره ابراز داشت: استان‌ها در داخل کشور، مجمع جهانی تقریب مذاهب، جامعه المصطفی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در خارج از ایران اسلامی نهایت همکاری را برای فراخوان جشنواره داشته‌اند.

وی به افزایش چشمگیر تولید آثار اشاره کرد و گفت: تعداد آثار فرستاده شده به این جشنواره که به نام مقدس امام دوازدهم(ع) مزین شده از گذشته بیشتر بوده و از جشنواره یازدهم تا این جشنواره تولید چشمگیری داشته است.

مدیرعامل بنیاد امام رضا(ع) با بیان برنامه هفته‌های فرهنگی در طول سال، تأکید کرد: برای توسعه دهه کرامت، گسترش برنامه‌ها و انتقال آموزه‌های رضوی به جامعه، هفته‌های فرهنگ رضوی طراحی شده که برای آغاز برنامه‌های این هفته‌های معنوی روز ولادت امام جواد(ع) تا دهه کرامت در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به استقبال دانشگاه ها از جشنواره گفت: دانشگاه‌ها از اردیبهشت ماه برنامه‌های هفته فرهنگ رضوی را شروع کرده‌ و تا دهه کرامت با استقبال فراوان ادامه داده‌اند.

جعفری خاطرنشان کرد: با شروع دهه کرامت، ولادت باسعادت امام رضا(ع) و کریمه اهل بیت فاطمه معصومه(س) که از اول ذی‌القعده تا 11 ذی‌القعده است در 31 استان کشور و 200 نقطه از جهان، برنامه‌های جشنواره به اجرا درخواهد آمد.

وی افزود: بیش از 700 نفر از شخصیت‌های حوزوی، دانشگاهی و هنری با توجه به تخصصشان در 31 استان کشور مستقر شده داوری جشنواره را برعهده گرفته‌اند که تا اول شهریور داوری به پایان خواهد رسید.

مدیرعامل بنیاد امام رضا(ع) گفت: از 6 شهریور همزمان با ولادت کریمه اهل بیت فاطمه معصومه(س) جشنواره افتتاح خواهد شد تا شب ولادت امام رضا(ع) برگزیدگان جشنواره به آستان‌بوسی امام رضا(ع) نائل خواهند شد.

وی استقبال از جشنواره را بسیار چشمگیر دانست و تصریح کرد: مهلت ارسال آثار برای برخی از رشته‌ها به سبب استقبال و رقابت زیاد تا اول شهریور یا بعد از اختتامیه جشنواره تمدید شده اما در برخی از رشته‌ها فرصت به پایان رسیده است.

  جعفری استفاده از فرهنگ بومی را در آثار مزیت خواند و گفت: برای استفاده از ظرفیت و فرهنگ بومی استان‌ها در جشنواره نخست آثار در شورای فرهنگ عمومی استان تصویب شده و بعد از سنجش اثر به لحاظ رویکرد بومی به ستاد بین‌المللی امام رضا(ع) فرستاده شده و در جدول برنامه قرار می‌گیرد.

وی با بیان رشته‌هایمختلف فرهنگی، ادبی و هنری در این دوره اضافه کرد: با گرایش فرهنگی و ادبی 12 استان در شاخه‌های شعر، رمان، داستان، مشاعره و آثار مکتوب مانند کتاب سال به رقابت می‌پردازند.

مدیرعامل بنیاد امام رضا(ع) در پایان موضوع  فرهنگ رضوی را محور آثار ارسالی خواند و یادآور شد: 8 استان دیگر با گرایش هنری و سینمایی، آثار هنری خود را با موضوع فرهنگ رضوی از جمله هنرهای تجسمی، نمایشی، عکاسی، فیلم مستد، داستانی، کوتاه و بلند به جشنواره امام رضا(ع) ارسال می‌کنند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *